Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10316/518
Title: | Resíduos de antibióticos em alimentos : contribuição analítica e avaliação da susceptibilidade bacteriana | Authors: | Pena, Angelina Lopes Simões | Orientador: | Silveira, Maria Irene de Oliveira Costa Bettencourt Noronha da | Keywords: | Bromatologia e Hidrologia | Issue Date: | 2-May-2001 | Citation: | Pena, Angelina Lopes Simões - Resíduos de antibióticos em alimentos : contribuição analítica e avaliação da susceptibilidade bacteriana. Coimbra, 2000. | Description: | Tese de doutoramento em Farmácia (Bromatologia) apresentada à Fac. de Farmácia de Coimbra | URI: | https://hdl.handle.net/10316/518 | Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FFUC- Teses de Doutoramento |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ALSPena.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s) 50
593
checked on Oct 29, 2024
Download(s)
118
checked on Oct 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.