Utilize este identificador para referenciar este registo:
https://hdl.handle.net/10316/91069
Título: | Book review of Social innovation and sustainable consumption: Research and action for societal change | Autor: | Pinto, Hugo | Palavras-chave: | Social innovation; Transformation; Sustainable transitions; Sustainable consumption | Data: | Jun-2020 | Editora: | DINÂMIA'CET-ISCTE | Título da revista, periódico, livro ou evento: | Cidades, Comunidades e Territórios | Número: | 40 | Local de edição ou do evento: | Lisboa | Resumo: | The book Social Innovation and Sustainable Consumption: Research and Action for Societal Change, edited by Julia Backhaus and colleagues, presents and analyzes policies, strategies and processes for societal transformation and fundamental change to meet the sustainability challenge. From an eminently institutionalist perspective, it integrates the study of social innovation, sustainable consumption and societal transformation in thirteen chapters that explore theoretical and conceptual advances in the intersection of these three domains. | URI: | https://hdl.handle.net/10316/91069 | ISSN: | 2182-3030 | DOI: | 10.15847/cct.jun2020.040.rev01 | Direitos: | openAccess |
Aparece nas coleções: | I&D CES - Vários |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
Social innovation and sustainable consumption.pdf | 167.9 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Citações SCOPUSTM
2
Visto em 14/out/2024
Visualizações de página
139
Visto em 29/out/2024
Downloads
59
Visto em 29/out/2024
Google ScholarTM
Verificar
Altmetric
Altmetric
Este registo está protegido por Licença Creative Commons