Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10316/98805
Title: | A construção do saber culinário moderno português. Influências, transmissão e inovação nos receituários nacionais (séculos XVI a XVIII) | Authors: | Gomes, João Pedro | Issue Date: | 2020 | Publisher: | Imprensa da Universidade de Coimbra | Project: | SFRH/BD/129185/2017 | Serial title, monograph or event: | Mesa dos Sentidos & Sentidos da Mesa | URI: | https://hdl.handle.net/10316/98805 | ISBN: | 978-989-26-2062-6 | Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | I&D CECH - Capítulos (ou partes) de Livros |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
A construção do saber culinário .pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
179
checked on Sep 10, 2024
Download(s)
189
checked on Sep 10, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.